Zamieszczone przez marlena
Ciekawe urządzenie SCANGAUGE II OBD
Zwiń
X
-
Ciekawe urządzenie SCANGAUGE II OBD
Witam dziś znalazłem ciekawe urządzenie do samochodu
urządzenie
Moje pytanko czy jak podłącze te urządzenie do samochodu będę miał taki prosty komputer
Moja skoda nie ma niestety kompa nie pokazuje nic spalanie, zasięg itp
-
-
Tak, bedzie to taki prosty komputer z mozliwoscia odczytow i kasacji bledow, oraz niektorych danych w czasie rzeczywistym. Na youtube znajdziesz kilka filmow o ScanGaugeII, znajdz taki film jak koles podlacza sie pod Jette TDI, bo mysle ze u Ciebie bedzie podobnie. Sam myslalem nad tym i to zupelnie powaznie. Skad chcesz to zakupic?M47N2
Komentarz
-
-
modyfikacja języka - nie jestem pewien bo nie szukałem - wyświetla standardowo po angielsku.
Można modyfikować kolor podświetlenia
W tej samej chwili wyświetla 4 dane w czasie rzeczywistym.
W teorii Scangauge obsługuje auta ze złączem OBD II od 2003 roku. W praktyce Peugeot 206 1,4HDi z 2003r nie chciał się zgrać z tym urządzeniem.
Do szkodnika jeszcze nie podłączałem - mam w nim komputer pokładowy więc nie było za bardzo potrzeby.
Swojego kupiłem w USA dzięki koledze - przyszedł do Polski w większej paczce tak przy okazji.
Komentarz
-
-
a zastanawiał się ktoś nad takim sprzętem
tylko nie wiem czy to pokaże temp oleju i np boost?
na allegro jest po 230,
ale jak by zamówić 36 szt to sam sprzęt wyjdzie po 120zł sztuka (jak nie dowalą cła ;-))
przy 10 szt ~150 zł
Item will be sent as a gift which normally takes 5-7 working days for arrival.
We will ship all orders as gift and will declare to minimize your import tax.
Zamieszczone przez Damian19840ja moge zamowic sobie z ebaya, mieszkam w Anglii takze dla mnie nie problem- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz